logo

Solutions in a box

Control your health

Gratis levering
Online adviessessie
Medische expertise

Voedingssupplementen bestellen

Wil jij graag online voedingssupplementen bestellen? Weet je niet precies welke supplementen je het best kan kopen voor jouw gezondheidsproblemen? Wij bieden oplossingen aan in de vorm van een box, om je gezondheid optimaal te ondersteunen. Bij Control Health kan je specifieke all-in boxen met voedingssupplementen online bestellen om doelgericht aan je lever, darmen, hormonen of immuunsysteem te werken. Deze boxen worden gratis bij je thuis geleverd.

De juiste box kiezen?

Vraag een online adviessessie aan bij onze specialisten

De ideale voedingssupplementen online bestellen

Voedingssupplementen zijn een gemakkelijke en efficiënte manier om jouw gezondheid naar een hoger niveau te tillen. Deze supplementen kan je tegenwoordig overal online kopen. Helaas ben je niet altijd zeker van een goede kwaliteit. Veel sites, waar je zulke voedingssupplementen kan bestellen, zijn immers in de eerste plaats uit op geld en niet per se op een goede gezondheid van hun klanten. Als professioneel geschoolde voedingsspecialisten willen wij graag een antwoord bieden op zulke sites. Bij ons kan je zorgvuldig samengestelde boxen met supplementen online kopen. Onze boxen zijn steeds gericht op één specifiek aspect van je gezondheid. We sommen ze even voor je op:

Zorgvuldig samengesteld door specialisten

Control Health is het project van Lieselot en Gilles. Wij zijn allebei enorm gepassioneerd door alles wat met voeding en gezondheid te maken heeft. We maken er ons levenswerk van om mensen te begeleiden naar een optimale gezondheid, op een persoonlijke en medisch verantwoorde manier. Samen met Control Health kan jij werken aan jouw persoonlijke gezondheidsdoelen. Of het nu gaat om een optimale werking van de darmen of het balanceren van je hormoonsysteem, je hoeft het niet alleen te doen. Dankzij ons professioneel voedingsadvies en onze zorgvuldig uitgekozen voedingssupplementen gaat jouw gezondheid in korte tijd zienderogen vooruit. Waar wacht je nog op om een van onze boxen te bestellen?

Voel jezelf als herboren met onze hulp

Wil jij onze supplementen graag uitproberen? Haast je dan naar onze webshop om ze online te kopen. Je kan ook een online adviessessie aanvragen alvorens te bestellen, om zeker te weten welke supplementen het meest geschikt voor jou zijn. Wil je meer weten over hoe voedingssupplementen je gezondheid kunnen bevorderen? Lees dan onze blog. Aarzel ook zeker niet om ons te contacteren bij vragen of opmerkingen. Vul het contactformulier in of bel naar +3293866686. Wij staan voor je klaar!