logo

Solutions in a box

Control your health

Gratis levering
Online adviessessie
Medische expertise

Voedingsbegeleiding

Ben je op zoek naar voedingsbegeleiding om jouw gezondheid te verbeteren? Control Health is het bedrijf dat jij zoekt. Wij zijn twee specialisten op gebied van voeding en gezondheid, die de handen in elkaar hebben geslagen om mensen voedingsbegeleiding aan te bieden voor een betere gezondheid. Ook voor jou hebben we vast een geschikte oplossing.

De juiste box kiezen?

Vraag een online adviessessie aan bij onze specialisten

Voedingsbegeleiding op maat van jouw probleem

Dat je gezondheid nauw vasthangt met de voeding die je eet, wist je vast ook al. Maar hoe weet je nu welke voeding je het beste inneemt om jouw gezondheidsprobleem te verhelpen? Bij ons kan je speciale gezondheidsboxen met voedingssupplementen bestellen, elk gericht op een specifiek probleem. Onze “Healthy Liver”-box, bijvoorbeeld, bevat de ingrediënten voor een detox van je lever. Een andere box bevat onder meer voedingssupplementen voor hormonen, om het hormonaal systeem van je lichaam terug in balans te brengen. In de “Healthy Gut”-box vind je dan weer supplementen en voedingsadvies voor gezonde darmen. Ten slotte hebben we ook een box met voedingssupplementen voor het immuunsysteem. Je gezondheid gemakkelijk en doeltreffend verbeteren, het is mogelijk met onze voedingsbegeleiding!

Bestel de box naar jouw keuze

Heb je interesse om één of meerdere van onze boxen voor voedingsbegeleiding uit te proberen? Ga dan snel naar onze webshop om te bestellen. Er zijn geen verzendkosten aan verbonden. Heb je nog vragen of opmerkingen? Of heb je nood aan professioneel advies? Neem dan zeker contact met ons op en dan helpen we je zo snel mogelijk verder. Je bereikt ons gemakkelijk door te bellen naar +3293866686, een bericht te sturen naar info@controlhealth.be of ons online contactformulier in te vullen.