logo

Solutions in a box

Control your health

Gratis levering
Online adviessessie
Medische expertise

Voedingsadvies voor een goede balans van de hormonen

Ben je op zoek naar goed voedingsadvies om je hormonen in balans te houden? Control Health helpt je graag verder. Als voedings- en gezondheidsspecialisten weten wij perfect welke voedingsstoffen een positieve en negatieve invloed hebben op je hormoonsysteem. Om het voor jou gemakkelijk te maken, hebben we een gezondheidsbox samengesteld die gericht is op een optimale balans van de hormonen. Is dat niet handig?

De juiste box kiezen?

Vraag een online adviessessie aan bij onze specialisten

Dankzij ons voedingsadvies zijn je hormonen nooit meer uit balans

Een goede gezondheid van je hormonen is zeer belangrijk. Je hormoonsysteem zorgt er immers voor dat enkele belangrijke processen in je lichaam in gang worden gezet. Maar hoe zorg je ervoor dat je hormonen goed in balans blijven? Wij hebben een speciale box gecreëerd met voedingssupplementen voor de hormonen en allerlei handig voedingsadvies. Dankzij deze “Healthy Cycle”-box is je hormoonsysteem voortaan altijd volledig in orde. Bij ons vind je eveneens andere gezondheidsboxen. Zo hebben we een box met voedingssupplementen voor het immuunsysteem, om weerstand tegen ziektes op te bouwen. Wil je een detox van je lever volgen? Ook hiervoor kan je een box boordevol voedingsadvies en voedingssupplementen bestellen.

Bestel je box nu

Heb jij interesse in ons voedingsadvies voor een gezonde balans van de hormonen? Bestel onze box dan in de webshop en je krijgt hem gratis thuis geleverd. Heb je nog vragen of heb je behoefte aan advies? Contacteer ons dan via het e-mailadres info@controlhealth.be of op het nummer +3293866686.