logo

Solutions in a box

Control your health

Gratis levering
Online adviessessie
Medische expertise

Voedingsadvies voor de darmen

Ben je op zoek naar voedingsadvies voor een goede werking van de darmen? Wij van Control Health zijn specialisten op gebied van voeding en gezondheid. Bij ons kan je niet alleen terecht voor voedingsadvies, maar ook voor voedingssupplementen die de darmwerking bevorderen. Straks zijn je darmen gezonder dan ooit!

De juiste box kiezen?

Vraag een online adviessessie aan bij onze specialisten

Met ons voedingsadvies werken je darmen optimaal

Een goede darmwerking is van groot belang voor je algemene welzijn. De gezondheid van je darmen hangt bijvoorbeeld nauw samen met de werking van je brein. Daarom loont het de moeite om je darmen extra goed te verzorgen. Bij ons kan je speciale boxen met voedingssupplementen bestellen die jou helpen om zo gezond mogelijk te zijn. Onze “Healthy Gut”-box bevat de juiste voedingssupplementen voor je darmen en infobrochures met handig voedingsadvies en een heus stappenplan. Wil je liever jouw lever reinigen? Bij ons vind je ook een box met voedingsadvies en supplementen voor een detox van de lever. Als je daarnaast graag de gezondheid van je immuunsysteem wil verbeteren, dan hebben we daar eveneens goed voedingsadvies voor.

Verzorg je darmen goed

Wil jij graag een van onze boxen met supplementen en voedingsadvies uitproberen? Bestel deze dan vandaag nog in onze webshop. Wij leveren ze gratis bij je thuis. Heb je nog vragen in verband met onze boxen of voeding in het algemeen? Neem dan contact met ons op via +3293866686 of via ons online contactformulier.