logo

Solutions in a box

Control your health

Verzend- en retourbeleid

Bij Control Health zijn we enorm begaan met uw rechten en plichten. Evenzeer onze rechten en plichten zijn belangrijk. Daarom proberen wij dit heel duidelijk te communiceren in onze algemene voorwaarden, disclaimer, privacyverklaring, cookieverklaring en het verzend- en retourbeleid.

Indien u hier vragen over zou hebben, twijfel niet ons te contacteren!

 

1. De levertermijn van de bestelde producten bedraagt maximaal 45 dagen vanaf de vaststelling van de betaling van de bestelling door Control Health. De koper zal schriftelijk op de hoogte gebracht worden van de precieze datum van verzending van de goederen. Deze clausule is niet van toepassing bij onmiddellijke afgifte van het product door het verdeelpunt.

2. Verzendkosten zijn gratis. Er komen geen verzendkosten bovenop de prijs van de box die u aankoopt.

3. Uw box wordt verzonden via bpost.

4. Conform art. VI. 47 Wetboek Economisch Recht beschikt de consument over een termijn van één maand vanaf de levering van de producten om de overeenkomst op afstand zonder opgave van redenen te herroepen. De herroeping moet binnen de termijn schriftelijk aan Control Health worden medegedeeld. Daaropvolgend heeft de klant nogmaals 14 dagen tijd om de producten ongeopend en in originele staat terug te sturen. Ingeval de consument van dit herroepingsrecht gebruik maakt, betaalt Control Health de betaalde prijs terug binnen de 14 dagen na ontvangst van de teruggezonden producten. De koper dient echter zelf de verzendingskosten betalen om het product terug te sturen conform art. VI.51 Wetboek Economisch Recht. Bij terugzending van goederen draagt de consument de verantwoordelijkheid voor beschadiging of verlies. De koper kan het herroepingsrecht niet uitoefenen voor producten die na de levering worden geopend of waarvan de verzegeling wordt verbroken, en dit om hygiënische en gezondheidsbeschermende redenen (art. VI.53. 5° W.E.R.). Deze clausule is niet van toepassing bij onmiddellijke afgifte van het product door het verdeelpunt.

5. De algemene voorwaarden van Control Health blijven op elk moment van toepassing. Hieronder verwijzen wij naar onze algemene voorwaarden.