logo

Solutions in a box

Control your health

Gratis levering
Online adviessessie
Medische expertise

Supplementen voor detox

Ben je op zoek naar goede supplementen die een detox ondersteunen? Dan heeft Control Health de ideale oplossing voor jou. Bij ons koop je een box boordevol voedingssupplementen voor een optimale detox van de lever. Bovendien krijg je er nog professioneel advies over de juiste voeding voor een detox bij.

De juiste box kiezen?

Vraag een online adviessessie aan bij onze specialisten

Deze supplementen zorgen voor een optimale detox

Normaalgezien zorgt ons lichaam zelf voor de afvoer van afvalstoffen. Maar als je te veel schadelijke stoffen binnenkrijgt, bijvoorbeeld door de inname van vetrijk voedsel of alcohol, kan je lever het na een tijd niet meer zelf bijhouden. Daarom is het nuttig om regelmatig een detox van de lever te doen. Een detox houdt in dat je jouw lichaam ontgift door middel van zuiverende voeding. Het is aanbevolen om ter aanvulling op deze voeding ook bepaalde voedingssupplementen te nemen. Onze “Healthy Liver”-box zit vol met zulke supplementen en andere voedingsmiddelen die een optimale detox van de lever garanderen. Onze voedingssupplementen zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn met grote nauwkeurigheid samengesteld, om het beste resultaat te bekomen. De box bevat daarnaast nog een aantal handige brochures met informatie en advies over welke supplementen en voeding je best inneemt of juist mijdt. Je kan ook bij ons terecht voor voedingsbegeleiding en supplementen om andere aspecten van je gezondheid te verbeteren. Zo hebben we ook een box met voedingssupplementen voor de darmen. Nog een andere box bevat voedingsadvies en voedingssupplementen voor het immuunsysteem.

Zuiver je lichaam

Wil jij onze box met supplementen voor detox graag uitproberen? Bestel hem dan snel in onze webshop. De levering is volledig gratis. Heeft u nog vragen in verband met onze voedingssupplementen of voeding in het algemeen? Bel dan naar +3293866686 of stuur een bericht naar info@controlhealth.be. We geven u dan snel antwoord of leggen een afspraak vast voor een online adviessessie.