logo

Solutions in a box

Control your health

Gratis levering
Online adviessessie
Medische expertise

Gezondheid van de darmen

Ben jij op zoek naar voedingsadvies en/of voedingssupplementen om de gezondheid van jouw darmen te verbeteren? Dan is Control Health jouw ideale partner. Wij hebben een speciale gezondheidsbox gericht op de verbetering van jouw darmwerking. Met deze “Healthy Guts”-box zijn jouw darmen zo in ideale gezondheid.

De juiste box kiezen?

Vraag een online adviessessie aan bij onze specialisten

Wij zorgen voor een optimale gezondheid van jouw darmen

De gezondheid van je lichaam hangt over het algemeen sterk samen met de gezondheid van je darmen. Het loont dus de moeite om ervoor te zorgen dat je darmen gezond blijven. Maar hoe doe je dit? Bij ons vind je een box boordevol voedingssupplementen voor je darmen. Deze supplementen zorgen ervoor dat je darmwerking optimaal verloopt. Daarnaast bevat de box ook brochures met voedingsadvies voor je darmen en een handig plan dat je kan volgen. Bij ons kan je ook boxen met voedingssupplementen bestellen voor andere aspecten van je gezondheid. Zo is er eveneens een box voor detox van de lever en een box gericht op de verbetering van het immuunsysteem. Kortom, voor voedingsbegeleiding zit je bij ons goed.

Geef jouw darmen een boost

Wil jij de gezondheid van jouw darmen naar een hoger niveau tillen? Bestel dan snel de “Healthy Guts”-box in onze webshop. De verzending van de box is volledig gratis. Wij zijn bereikbaar voor vragen op het nummer +3293866686, via het e-mailadres info@controlhealth.be of via ons online contactformulier. Via deze kanalen kan je eveneens een online adviessessie aanvragen als je nog twijfelt of deze box iets voor jou is.